torstai 20. toukokuuta 2010

Lisää kesävaatetta

Ompelin tänään vähän lisää kesäisiä vaatteita Rasmukselle. Ylemmässä kuvassa kahdet kesäpöksyt taas omalla hyväksi havaitulla kaavalla. Tummansiniset ovat ohutta joustofroteeta ja rusehtavanvihreät velouria. Alemmassa kuvassa on edelleen samalla kaavalla (nyt vain ilman resoreita) trikooshotrtsit sekä t-paita. Tuosta ruudullisesta trikoosta ompelin joskus aikaisemmin unipussin (tai oikeastaan pussin vuori oli siitä), ja nyt tuli sitten käytettyä loputkin kankaasta. Vain pieniä paloja jäi enää jäljelle. Ehkä tuohon t-paitaan pitää vielä applikoida eteen joku kuva, jotenkin tuntuu, että paita on vähän tylsä noin. Olisikos kenelläkään hyvää ideaa siihen?3 kommenttia:

  1. T-paitaan sarvikuono. Oma poika sai synttärilahjaksi tosi hienon paidan, johon oli aplikoitu kyseinen otus. Käyttöön ei vaan saada kun 104-senttisiä toivottiin ja pienempiä saatiin.

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli heti mieleen tosta paidasta se Liberon lahjonta numerobody! Eli numeroa ehdotan! ;)

    VastaaPoista
  3. Mä ajattelin Suomi-verkkareita tuon paidan nähdessäni :) Suomi-teksti tai se numero (vaikka ikä) Miinaa peesaillen toisi varmaan kivaa särmää.

    VastaaPoista