keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kuorivaippa

Viime aikoina olen tykännyt käyttää pojalla sisävaippoja kuorien kera, mutta hyviä kuorivaippoja on oikeastaan ollut vain yhdet. Joten pitihän sellainen siis ommella. Toiseenkin samanlaiseen on jo kankaat leikattuna (eri kuosista tosin), mutta sitä en ehtinyt vielä ompelemaan. Sisävaippojakin pitäisi tehdä lisää, ehkäpä niitäkin tässä joskus ompelen..

Tämä kuorivaippa on kokoa L, mallia otettu Niikin M-kokoisesta, jota siis vähän suurensin. Kuori on kantattu tummanruskealla FOE-nauhalla, tosin vuotosuojien kanttaukset ovat kellertävät, ruskeaa kun ei ollut tarpeeksi jäljellä koko vaippaan. Siivekkeiden tarrat ompelin siten, että ne saa tarvittaessa laittaa päällekkäin (eli koukkupuoli tarrasta on alla ja pehmeä puoli päällä). Kuosina yksi ehdoton lempparini Ooga Booga (1mil pul). Kuorta ei vielä ehditty kokeilemaan, mutta toivottavasti on sopiva Rasmukselle. Kuori nimittäin lähtee huomenna meidän mukana Helsinkiiin pariksi päiväksi, eli pääsee heti tositoimiin,. :) Kuvassa vaippuli näyttää vähän epäkeskolta, mutta livenä se on hyvinkin onnistunut yksilö!


1 kommentti:

  1. Näyttää upealta. Meidän luottokuorista yksi on juuri tuota mallia eikä ole kertaakaan falskannu, tosi ei noin hienoa kuosia ;)
    Mukavaa reissua !!

    VastaaPoista