keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Kaikenlaista..

Tästä tulee nyt sekalainen postaus viime päivinä valmistuneista käsitöistä. Ensimmäisenä 4 nuppupeittoa. Nämä vien ensi viikolla Taysiin vastasyntyneiden teho-osastolle, samalla apulaisosastonjohtaja kertoo vähän keskosten vaatteiden erityistarpeista. Lupasin nimittäin ommella osastolle hieman pikkuruisia vaatteita. :)Seuraavaksi esittelyvuorossa on vauvan köllöttelyalusta (kooltaan n. 83x106cm). Alusta menee Rasmuksen uudelle serkkupojalle "Urholle". Tilkut ovat kaikki velouria ja joustofroteeta tilkkulaatikosta (johon jäi edelleen hirveästi tilkkuja), toisella puolella on ankkafleeceä. Välissä vielä levyvanua. Tästä tuli ihanan pehmeä, kyllä kelpaa Urhon köllötellä! :)

Viimeisenä vielä Rasmuksen toiselle serkulle, Emilille, hauskat paloautokalsarit. Kalsarit ovat kokoa 86cm, joten niissä on vielä vähän kasvunvaraa (ainakin pituudessa). Kalsareissa on ihan oikea sepaluskin! Kaavat kalsareihin löytyi uusimmasta Ottobre-lehdestä, joka tupsahti eilen postiluukusta. Lehdessä oli paljon muitakin kivoja kaavoja, joita täytyy joskus kokeilla.

4 kommenttia:

 1. Kiva kun joku on tehnyt kalsarit jo uuden lehden kaavalla. Minullakin on tarkoitus testata tuo kaava, tänään sen juuri piirtelin. Oliko sinusta reilua kokoa?

  VastaaPoista
 2. Eilen oli pöksyt Emilillä päällä, ja aika hyvin mielestäni vastaavat kokoaan. Emil on varmaan n.80cm, mutta hyvinkin tuhti vauva.. Joten 86cm:n kokoiset pöksyt olivat aika sopivan kokoiset, hieman jäi kasvunvaraa vielä puntteihin.

  VastaaPoista
 3. nuppupeitot näyttää ihanilta. samoin kalsarit :D

  VastaaPoista
 4. Tuhti ja tuhti, hyvin sopusuhtainen äidin mielestä. :D

  VastaaPoista