sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Maatuskamekko

Sain tänään valmiiksi ihanan maatuskamekon. Mallia mekkoon katsoin Ottobren numerosta 1/2010, mutta aika paljon kyllä muokkasin kaavaa, mm. tein mekkoon pitkät hihat. Hihat ovat tuollaiset hieman leveät, hihansuissa on kuminauhat. Mekon etu- ja takakappaleille ompelin pieniä laskoksia (jotka näkyvät alimmaisessa kuvassa). Mekossa on yksivärinen vuori, joka on helmasta päällikangasta pidempi (joten näkyy kivasti päällikankaan alta). Maatuskakangas on tilattu täältä, ja yksivärinen puuvillakangas on Eurokankaasta. Mekossa oli kyllä aikamoinen työ, joten täytyy sanoa, että onneksi meillä ei ole tyttöä. Tällaisia ihanuuksiahan pitäisi sitten ommella kaapit täyteen! :D




5 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja tosi kaunis kangas. Mä haluan kanssa! Ei sulla olis.... =) Kyllä tosiaan tyttöjen mekkoihin saa välillä nähdä vaivaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Mari, kyllä tota kangasta jäi vielä vähän, mutta taitaa jäädä omiin ompeluksiin... :)

    VastaaPoista
  3. Tein pari viikkoa sitten kirpparilta löydön. :-) Aivan ihana maatuskamekko löytyi korista muiden vaatteiden seasta. Pitkään etsin lappuja ja valmistajaa, mutta työn jäljestä aloin epäillä, ettei ihan ketjujen tuotteesta ollut kyse. Google löysikin sitten kuvahaulla heti tänne blogiin. Aivan valtavan ihanan mekon olet tehnyt ja se on edelleen tosi hyvässä kunnossa. Meidän pikku prinsessa näyttää tosi söpöltä mekossaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että mekko on edelleen käytössä! :)

      Poista