maanantai 10. tammikuuta 2011

Ja taas vanhasta uutta

Ehdinpäs tämän päivän aikana vastata haasteeseen, josta oli päivän aiemmassa postauksessa juttua.. Eli leikkelin kaksi paitaa paloiksi ja ompelin niistä yhden pienemmän paidan. Paidan koko on 98cm. Lisäksi kaivoin kaapista vanhat vaaleansiniset joustofroteehousuni, jotka myös leikkelin. Niistä tuli Rasmukselle housut. Käytin vyötäröresorin myös pienempien housujen vyötärölle, lisäksi siitä sai vielä lahkeensuuresoritkin. Housut ovat varmaankin kokoa 92/98cm, ja kangasta jäi vielä jonkun verran jäljelle.

Paidasta tuli mielestäni todella kiva, mutta ei ehkä sittenkään jää omalle pojalle käyttöön. Paita lähtisi siis uuteen kotiin 14€:lla. Kommentoimalla saat paidan varattua, sen jälkeen pistä sähköpostia tulemaan (piiperoinen@windowslive.com).


3 kommenttia:

 1. Vaikka en oikeastaan vihreän ystävä ole, niin täytyy kyllä sanoa että tuo paita on aivan ihana :) Täytyy vaan ihailla kuinka jotkut jaksaa näpertää kierrätysvaatteita ja ovat vielä niin taitavia siinä! Itsellä on taipumus kärrätä kaikki ylimääräinen aina kirpparille tai keräykseen...

  VastaaPoista
 2. Todella kiva pusero :)
  Minä tykkään aina kovasti kun kierrättäen tehdään :D

  VastaaPoista
 3. Kivat kuosit tuossa puserossa, sopivat hyvin yhteen!

  VastaaPoista