torstai 20. tammikuuta 2011

Kirppuilua

Kävin tänään Rasmuksen muskarin jälkeen parilla kirpparilla, ja aika kivan saaliin sain! :) Bonuskirppikseltä löysin kaksi paitaa, pallollinen on trikoota ja harmaa velouria (tämä velour on ihanan väristä: harmaa, jossa on hieman rusehtava sävy). Nämä ovat molemmat minun kokoani, mutta taitavat päätyä johonkin ompelukseen. Paidat maksoivat yhteensä 3€.

Seuraavaksi kävin Fidassa, josta löytyikin Kivat villahaalari (koko 120cm) ja tummansiniset kurahousut (110-116cm). Lisäksi löytyi ompelupuuhiin punaista joustofroteeta kunnon pala, marjapuuronpunaista velouria pieni pala, sekä iso keltainen vohvelikangaspyyhe. Juuri eilen ajattelin, että pitäisi tehdä Rasmukselle pirteän punaiset housut, ja heti löytyi niihin sopiva kangas! Pyyhkeestä saakin sitten hyviä imuja/kosteudenlevittäjiä kestovaippoihin. Nämä kaikki maksoivat yhteensä vain 9€!!
Viimeiseksi poikkesin vielä Vapaa Valinnassa, ja sieltä löytyikin Rasmuksen serkkupojalle Emilille pari kivaa tuliaista. Eli kaksi bodya, molemmat kokoa 92cm. Olemme tänään lähdössä Rasmuksen kanssa Ruotsiin muutamaksi päiväksi, joten blogikin hiljenee hetkeksi. Mutta heti alkuviikosta palaan taas sorvin ääreen! :)

1 kommentti:

  1. Kivoja löytöjä!
    Täs tulee itselle taas kamala hinku päästä kirppuileen :D

    VastaaPoista