maanantai 17. tammikuuta 2011

Maanantain hommia + kysymyksiä

Maanantain kunniaksi sain taas kaivella vanhoja kankaita, eli tässähän on kyse haasteesta. Tällä kertaa otin käsittelyyni joskus kirpparilta löytämäni S-koon autopaidan (Esprit) ja oman vanhan paitani, joka on jo ehtinyt vähän keräämään pesuhaituvaa itseensä.
Raitapaita on vahvaa interlockia, ja sen nurja puoli ei ollut juuri yhtään nukkaantunut tai haalistunut. Siispä siitä sai hyvää kangasta uusiokäyttöön. Yhdistin siis kahden paidan kankaat, ja ompelin niistä pienemmän, raglanhihaisen paidan. Raitapaidasta käytin vain hihat, joten vielä jäi etu- ja takakappale käyttämättä. Autopaidasta ei taas jäänyt juuri mitään jäljelle, vain pieniä tilkkuja. Näin syntyneen uuden paidan kankaista vain turkoosi resori on uutta, se on ostettu Triteksistä. Paita on kokoa 92cm, ja taitaa jäädä omaan käyttöön. Täytyykin ruveta ompelemaan tästä lähtien pojalle 92cm:n vaatteita, 86cm:n vaatteita on jo niin paljon..


 
Huomasin, että kävijälaskurissa alkaa kohta olla täynnä hurjat 30 000 käyntiä! Pitäisikös sen kunniaksi järjestää pieni arvonta?? Ja mikähän olisi hyvä arvontavoitto? Olisiko se tähän "vanhasta uutta" -teemaan sopiva vai joku ihan muu?? Kerropas ideasi! :)

2 kommenttia:

  1. Arpajaiset on aina kivoja;) Sinulla on kirpparilta löytynyt paremman värinen autopaita. Minulla on beige autopaita odottamassa tuunausta;)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuosi/väri yhdistelmät!!
    Arvontaa kannatan aina :)

    VastaaPoista