maanantai 14. helmikuuta 2011

Sekalaisia ompeluksia

Tänään ehdin jo jotain ompelemaan, ja näillä ompeluksilla osallistun taas Paapiin maanantaihaasteeseen. Ostin joku aika sitten kirpparilta sinivihreän (petrolin värisen?) velourhupparin, jonka tänään sitten päätin saksia uuteen uskoon. Tai käytin siitä vasta hihat. Eli niistä syntyi kivat velourhousut. Housut ovat kapoisaa mallia, koko on suurinpiirtein 98/104cm. Housut ovat myytävänä Nöpsis-puodissa.

Sitten leikkelin joustofroteisen lyhythihaisen, ja siitä käytin nyt etukappaleen. Paita sai uuden elämän pipona, koko 53-55cm. Tämäkin menee puotiin myyntiin.Nöpsis-puodista löydät myös nämä hernepussit, ja tilauksesta teen lisääkin.
Tänään valmistui vielä yksi ompelus, tämä on ihan uusista kankaista tehty. Eli kyseessä on arvontavoitto. Tällaiset olivat toiveet: "Pipo tulee 1v pojalle, jonka pään ympärys on jotakuinkin 48cm (keväällä varmaan max sentin enemmän). Tykätään neliömallista ja korvilla saisi olla suojaa (ehkä nauhakiinnityskin). Välikausivaatetus on aika sinivoittoista, mutta tykätään kyllä vähän "retrohtavistaki" :) väriäkin siis saa olla! Mutta näin arpajaisvoiton ollessa kyseessä, annan sulle vapaat kädet, saat yllättää meidät!" No, tämä ainakin täyttää toiveet, toivottavasti on mieluinen! :) Vuorina pipossa on valkoinen interlockneulos.

2 kommenttia:

  1. Oi söpöltä näyttää :) laitan sovituskuvaa, kuhan pipo tulee perille!

    VastaaPoista
  2. Pipo löysi perille :) blogissa ensimmäinen sovituskuva... suurkiitokset!

    VastaaPoista