perjantai 11. maaliskuuta 2011

Pirteitä vaatteita!!

Tänään valmistui vaihteeksi omallekin pojalle vaatteita. Kaikki ovat koko 92cm, tosin housuissa on pituutta reilusti, menevät sitten pitkään. Rasmushan käyttää edelleen kokoa 86cm, mutta varmaan voitaisiin ottaa jo tuon koon rinnalle 92cm:n vaatteita.

Halusin ommella pojalle jotain oikein pirteitä vaatteita, ja kaapista löytyikin sopivia kankaita. Ylemmän setin joustofroteet olen tilannut joskus aikaisemmin Lasten Metsolan kangaskaupasta (oli postikuluttomuustarjous, joka tietenki piti hyödyntää), resorit taitavat olla Triteksiltä. Alemman setin autojoustis on tilattu Ruotsista JNYdesignilta (vaikka kuosihan on Metsolan), sieltä kun tilasin samalla jotain muutakin. Punainen joustofrotee on kirppislöytö, ja vieläpä todella halpa sellainen. Maksoin palasta muistaakseni vain pari euroa, ja sitä jäi vieläkin jonkun verran jäljelle!

Toisiin housuihin ompelin taskutkin, toivat vähän lisäilmettä pöksyihin! Otin eri ompeluvaiheista kuviakin, koska ajattelin tehdä taskunompelututorialin, jos vain jotakuta kiinnostaa. Tikbumsan blogissahan oli taannoin taskun teko-ohje, mutta minä tein nuo taskut eri tavalla.. :)

6 kommenttia:

 1. ihania vaatteita ja tutoriaalit kiinnostaa aina :)

  VastaaPoista
 2. Kivasti kyllä yhdistetty noi kankaat! :D Varsin hienot setit! =) Mä tein just eilen kans raitapökiä...

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanan pirtsakat setit ja kivasti yhdistelty kankaita!

  Mä aina ihailen muiden blogeissa tuota leijonajoustista, mutta jostain syystä se on kuitenkin jäänyt itseltä ostamatta. Tykkään kyllä siitä tosi paljon ja sopii hyvin tuohon metsolaraitaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirtsakat setit! :)

  Ohjetta vain kehiin. Mä tahdon ainakin nähdä mahdollisimman monenmoista ohjetta ja tapaa kaikista mahdollisista ompelujutuista :)
  Voin sit lisäillä linkkiä sun taskuohjeeseen tohon mun tasku-postaukseen, näkevät sit samal useampia malleja ohjetta katsovat :)

  VastaaPoista
 5. Kivat kokonaisuudet olet saanut aikaiseksi. Tuo auto-asu on tosi pirteä ja tuo punainen sopii mainiosti väreihin. Mäkin toivoisin, että viitsisit blogata taskuohjeen seuraavan kerran kun taskuja teet.

  VastaaPoista