torstai 21. huhtikuuta 2011

Pieniä vaatteita

Taas on kulunut melkoinen tovi viimeisestä postauksesta, mutta nyt tuleekin sitten parin postauksen edestä ompeluksia. Ensimmäisenä esittelen tilaustyön, eli potkuhousut ihanasta kärpässienitrikoosta. Nämä ovat kokoa 74cm, olalla kam-nepparikiinnitys pienellä säätövaralla. Taakse ompelin Nöpsis-merkin. Aikas söpöt näistä tuli! :)

Nämäkin paidat ovat tilaustöitä, nimittäin Rasmuksen serkkupojalle Emilille. Paidat ovat kokoa 92cm, tosin leveyteen lisäsin muutaman sentin. Toivottavasti ovat sopivat!


Seuraavaksi jotakin omalle pojalle, eli ohut huppumyssy. Kankaana ohut ja joustava singletrikoo. Myssyn koko on 50cm, tai sitä ainakin lähdin tavoittelemaan. Taisi tulla ihan pikkuisen liian pieni. Tai sitten hyvinkin sopiva. Onneksi kangas tosiaan joustaa hyvin, siispä otamme myssyn ainakin koekäyttöön.

Viimeisenä sitten ihan pikkuisia vaatteita. Löysin kaappeja tonkiessani valmiiksi leikatut kankaanpalat tästä trikoosta ja nyt ompelin vaatteet valmiiksi. Olen kankaat leikannut joskus ennen Rasmuksen syntymää, eli yli 2 vuotta sitten, joten olikin jo aika saada valmiiksi. Sattuneesta syystä nämä eivät Rasmukselle enää sovi, ovat nimittäin kokoa 56cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti