lauantai 18. kesäkuuta 2011

Tämän viikon kirpparilöytöjä

Tällä viikolla olen löytänyt Rasmukselle kivasti uusia leluja. Bonuskirppikseltä löysin keskiviikkona laatikollisen muoviastioita 3€:lla ja eläinloton 1,5€:lla. Tuo eläinlotto on samanlainen, kuin meillä on kotona lapsuudessa ollut (ja varmasti hamstraajaäitini on säilyttänyt kyseisen pelin...), joten se on jotenkin niiiiiin nostalginen. Kuvan alla lukee tikkukirjaimilla eläimen nimi (tai rotu) sekä suomeksi, että ruotsiksi. Lottoa olemme jo Rasmuksen kanssa pelailleet, ja hyvin poitsu malttaa odottaa vuoroaan ja tuntuu kyllä muutenkin pitävän pelistä. Astiat sain vasta tänä iltana pestyä, mutta ehti Rasmus niillä jo vähän leikkiä, ja tykkäsi kyllä tosi paljon! :)
Tänään vielä löysin (tai oikeastaan Rasmus löysi) Forssan Kirppiskellarista Fisher Pricen piirustustaulun 1,5€:lla! Tämä oli kyllä oikein mukava löytö, poitsu tuntuu ainakin kovasti tykkäävän!! Ja kyllä tuossa oli kaikki osat tallella, vaikka kuvasta puuttuukin yksi muotti. Se taisi tipahtaa autoon kotimatkalla..

1 kommentti:

  1. Samana päivänä tuli poikettua Bonuskirppiksellä. Olisi tarttunut mun mukaan myös nuo astiat jos olisin bongannut ne :-)

    VastaaPoista