maanantai 11. heinäkuuta 2011

Rengasliina ja pieni mekko

Ompelin kaverille rengasliinan ruudullisesta puuvillakankaasta, joka on marinoitunut kaapissa melko pitkään. Olen siitä jo joskus aiemmin tehnyt toiselle kaverilleni rengasliinan (varmaan 6 vuotta sitten). Kangas on melko ohuehkoa, joten on varmaan mukavan viileä näin kesällä. Kantoliinarenkaat ovat alumiinia, jotka tilasin jostain verkkokaupasta, en nyt vain enää muista mistä..
Lisäksi tänään valmistui tilaustyönä pieni mekko hauskasta hippointerlockista. Kokoa mekolla on n. 68cm, mutta menee varmasti jo aiemmin vähän pidempänä mekkona ja myöhemmin tunikana. Kaava mekkoon on oma.

2 kommenttia:

  1. Hei! Bongasin täältä blogistasi tuon rengasliinan.. itsellä on liina ja renkaat, mutta mietin miten ompelen renkaat liinaan. Onko liina leikattava päästä kapeammaksi vai saako olla yhtä leveä kun muukin liina. Ilmeisesti ainakin täytyy tehdä laskoksia kohtaan, josta ompelen kiinni. Millaisella neuloksella olet ommellut, jotta on ainakin kestävä? Kiitos jo etukäteen vastauksesta =) Saisin tuon meidän pikkunaperon liinaan ja jos vielä onnistuisi imetyskin siinä niin helpottaisi arkea =)
    Hanna

    VastaaPoista
  2. Heippa! Bloggasin vähän aikaa sitten ompeluohjeet rengasliinaan, katsopa olisiko siitä apua.
    Eli oikealta etsit kategorioista tutoriaalit, sieltä löytyy! :)

    VastaaPoista