maanantai 15. elokuuta 2011

Kirppislöytöjä

En ole pitkään aikaan ehtinyt käymään kirpparilla, mutta viime viikon perjantaina vihdoin ehdin ennen iltavuoroon menoa. Eikä tarvinnut taaskaan tyhjin käsin pois lähteä. Fidasta löysin Rasmuksen serkkupojalle, Urholle, ensikengät kokoa 20, ja BonusKirpparilta löytyi kengät Rasmuksellekin. Nämä ovat kooltaan 24, mutta ovat reilua kokoa. Urhon kengät maksoivat 2,50€ ja Rampen 3,50€. Bonukselta löytyi lisäksi Rasmukselle tosi kiva ja melkeinpä uudenveroinen ulkoilupuku kokoa 90cm. Vähän jänskätti, että tuliko ostettua liian pieni puku, mutta onneksi tuntuu olevan reilua mitoituta. Tämä puku menee sitten vähän syksymmällä, koska siinä on fleecevuori. Ja hintaa puvulla oli 8€. Eli aikas mukavia löytöjä taas tein! :)2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä :)Mulla on nyt itellä kirpparipöytä, niin tulee sit samalla aina kierreltyä kirppari läpi ja mukaan on kyllä tarttunu vaikka mitä.
    Meillä oli kevään ja tulee olemaan nyt syksynkin ykköspipona se sun meille tekemä kilpailuvoitto... Se on vaan ihan täydellinen :) herättäny paljon ihasteluja täällä Oulussa!!
    Mukavaa syksyn alkua teille!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että pipo on kovassa käytössä! :) Mukavaa syksyn alkua teillekin!!

    VastaaPoista