perjantai 26. elokuuta 2011

Retropalloja

Päätinpä sitten minäkin kaivaa kaapista retropallovelourin marinoitumasta, tätä kuosia kun on nyt näkynyt jonkun verran muissakin blogeissa. Samalla ajattelin vähän muokata poitsun housujen kaavaa hieman kapoisammaksi ja helpommin puettavaksi, meillä kun Rasmus ei enää käytä vaippoja (muuten kuin unilla) ja vähän jo pukeekin itse.



Tämä retropallo on mielestäni melko levoton kuosi, joten halusin ommella pöksyille kaveriksi jonkun vähän vähemmän levottoman paidan, joka kuitenkin sopisi housuihin. Joten taas kaivelin kaappeja ja löysin sieltä jämäpalan ruskeaa interlocktrikoota (josta olen aiemmin ommellut kantoliinoja). Tästä sitten päätin ommella poitsulle ihan peruspaidan. Eteen applikoin palleron tuosta housuvelourista, ja kanttasin hihat ja pääntien samalla resorilla mitä housuissakin on. Näin sain aikaiseksi mielestäni  ihan mukavan setin.



6 kommenttia:

  1. Ihanat! Mä niin tykkään tosta kuosista ja kaduttaa, etten ostanut tuota kangasta, kun sitä vielä sai. :/

    VastaaPoista
  2. Kivasti rauhoittaa kokonaisuutta tuo paita! Hyvännäköinen setti :)

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on noiden retropallohousujen kanssa aina yksivärinen paita tai sitten korkeintaan raitaa. Muuten tulee liian levoton kokonaisuus. Tämä sinun settisi on tosi kiva! :)

    VastaaPoista