keskiviikko 16. marraskuuta 2011

KI-RAH-VI (ja kuorivaippa)

Pojalta kerroin aamulla, että ompelen hänelle tänään uuden paidan. Kysyin häneltä, että minkä kuvan haluaisi paitaansa. Poika mietti hetken, ja vastasi: kirahvin. Joten sellainen sitten piti ommella. Paidan kankaat ovat velouria, myös applikaatio. Ja sattuu olemaan melko saman väristä kuin resoritkin.. :) Kirahvin kuvan löysin jostain Ottobre-lehdestä, ja se on tikattu suoralla ompeleella paidan etukappaleelle. Takakappale on raidallinen, koska ruskea velour riitti vain etukappaleeseen. Paidan sivusaumaan pistin vihreän "made with love" -merkin, sopii hyvin väreihin. Ja tämä paitahan sopii viikko sitten ompelemiini housuihin.Tänä aamuna ennen paitaprojektia, ompelin vielä valmiiksi eilen aloittamani vuotosuojallisen kuorivaipan. Kaava siihen on oma, ja on varmaan kokoa L-XL, vaikka lapussa lukeekin pelkkä L. Kuorivaippa tulee meillä yökäyttöön tämän eilen valmistuneen vaipan kanssa. Päivällähän meillä ei enää vaippoja käytetä (paitsi päikkäreillä).

2 kommenttia:

  1. Kiva kirahvipaita! Täytyy uskaltautua itsekin kokeilemaan tuota pelkällä suoralla aplikointia kun ompelukoneeni ei oikein suostu yhteistyöhön siksakilla aplikoitaessa..

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kyllä kokeilla, suosittelen lämpimästi! Tämä tapa on sitä paitsi paljon nopeampi kuin tiheällä sikksakilla ompelu.. Minäkin kokeilen sitä tänään ensimmäistä kertaa.

    VastaaPoista