maanantai 21. marraskuuta 2011

Norsuja pikkuiselle ja uusia kankaita

Ompelin taas yhden pienen bodyn kokoa 56cm tulevalle vauvelille, tällä kertaa Peppermint kietaisubodyn kaavalla, joka löytyy Ottobre lehdestä nro 3/11. Tähänkin ompelin pitkät hihat (ja vähän enemmän vaippavaraa), lehdessä oli kaavat vain lyhyisiin hihoihin. Tästä bodysta tuli aikas suloinen, mutta neppareiden paikalleen löytämisessä ja laittamisessa oli kyllä melkoinen homma (varsinkin kun naputtelen nepparit vasaralla)! Saas nähdä, jaksanko enää tuohon hommaan ryhtyä.. :)


Viime aikoina olen tilaillut aika paljon uusia, ihania kankaita monestakin eri paikasta.. Pingviinijoustofrotee on tilattu Naperonutusta, norsutrikoo Sampsukalta, ja loput eli auto- ja sydänvelour sekä norsukankaan kanssa mätsäävä raidallinen trikoo Ikasyriltä. Ja tällä viikolla on tulossa vielä lisää kankaita parista paikasta, ups.....


1 kommentti:

  1. Kiitti tästä inspiraatiosta! Tilasin sitten vähän kankaita itellenikin.. Veronpalautuksia odotellessa! :D Sampsukalla oli tosi kivoja trikoita! Vihdoin löyty tuommonen oranssi-ruskee raidallinen trikoo, niin saan tehtyä tiikeripuvun, johon mulla on kaavat :)

    VastaaPoista