maanantai 28. marraskuuta 2011

Vähän Joulua pimeyteen..

Ulkona on sateinen keli, mutta silti (tai siitä johtuen) innostuin laittamaan kotia joulukuntoon, joten kaivoin kaapista vähän joulukoristeita. Kyllä nyt kelpaa Joulua odotella! Tosin ihan valmista ei vielä ole, aion ommella olohuoneen sohvalle vielä muutaman jouluisen tyynynpäällisen (jotka bloggaan sitten joskus myöhemmin).

Ruokailutila: Pöytä sai punaisen kerniliinan ja porokaitaliinat ylleen. Nämä ostettu Eurokankaasta, samoin kuin verhokangas (joka on jo viime vuodelta).


Pipareitakin tuli taas eilen leivottua..


Keittiöön löytyi kaapeista myös jotain pientä: pari joulunpunaista pyyheliinaa.Olohuoneeseen laitoin piiiiiitkän tv-tason molempiin päihin muutaman joulukoristeen..

Tämä tonttu on minun henkilökohtainen lemppari, niin suloinen! :)

Keinulammas sai tonttulakin päähänsä.

Sohvapöydälle löytyi pieni pöytäliina ja kynttilä.

Olohuoneen vitriinin päälle laitoin myös kynttilöitä.

Eteisen peilikin sai tonttulakin jouluista ilmettä tuomaan.

Lisäksi leikkelin punaisesta kartongista muutaman tontun, näille pitää vielä etsiä joku paikka. Luultavasti laitan ne Rasmuksen huoneeseen. :)

2 kommenttia:

  1. Teillä on pelottavan siistiä, tai sitten oot lavastanu noi kaikki kuvat. Tulisikko loihtiin meillekin joulua?! :D Mää oon yrittäny laittamalla kans kynttilöitä ja keittiöön jouluverhot, mutta ei ihan vielä irtoa oikeaa fiilistä..

    VastaaPoista
  2. Heh, ei oo kyllä oikeesti siistiä, mutta en mä viittinyt noita villakoiria kuvata..! Ne ei oo kovin jouluisia.. :D

    VastaaPoista