maanantai 19. joulukuuta 2011

Harmaata..

Täällä Tampereella keli on taas niin harmaa, tylsää!! Joten nämä tummat ja harmaat ompelukset sopivatkin hyvin tähän tunnelmaan.. Omalle pojalle ompelin ihan tavalliset housut ihan tavallisesta collegesta (tosin tämä college on varmaan 70- tai 80- luvulta, saatu vanhempieni naapurilta).. Kokoa pöksyillä on 98cm.Viime viikolla ompelin naapurille patjanpäällisen sohvalle. Tämän saa sitten näpsäkästi pestyäkin, joten ei ole niin tarkkaa pienten lasten kanssa. Kangas on vahvaa puuvillaa, ja patjansuojuksen reunoja kiertää kuminauhakuja, eli suojus pysyy hyvin paikallaan. Kuvasin suojusta vielä meidän sohvan päällä, mutta patja ei ole ihan niin paksu kuin naapurissa, joten ei istu niin hyvin.. Kuvasta kuitenkin näkee idean..
Ja vielä yksi tumma ompelus. Eli fleecemyssy Rasmukselle käytettäväksi toisen toppahaalarin kanssa. Tässä menin sitten mokaamaan, eli unohdin laittaa applikoinnin alle tukikankaan.. Tuloksena kupruileva tähti, plääh! Tuskinpa tuo poikaa haittaa, mutta itseä harmittaa. Koska myssy on niin pimeä, piti siihen laittaa heijastinnauhanpätkät "korviin" ja myös tuo tähden sisus on sitä samaa nauhaa. Pitäisi sitten näkyä pimeälläkin. Toivottavasti myssystä tuli sopivan kokoinen, leikkasin kankaat näppituntumalla pienemmällä kaavalla... Kankaat ovat fleeceä, paitsi limenvärinen kangas velouria. Kaikki löytyivät jämälaatikoista, joten eipä ole hinnalla pilattu! :)
Muitakin käsitöitä on tässä viime päivinä valmistunut, mutta niistä sitten lisää Joulun jälkeen, lahjoiksi kun menevät! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti