perjantai 17. helmikuuta 2012

Unipupu ja yöpuku

Juuri sain ommeltua vauvalle suloisen unipupun. Rasmuksella on samantyylinen, aikoinaan saatu Vau'kirjan tilaajalahjana, ja nyt piti pikkuveljellekin ommella samanlainen. Unipupun kankaat ovat kaikki velouria, joten pupu on mukavan pehmeä. Silmät, suu ja nenä on kirjottu muliinilangalla. Pupun päähän katsoin mallia "Onnea vauvalle, 30 somaa käsin tehtyä lahjaa vastasyntyneelle" -kirjasta. Siitä löytyi pureskelurengas, jossa on pupun pää. Ihan mukavasti tämä onnistui, tosin pupun pää ei nyt aivan pyöreä ole, mutta eiköhän se vauvalle kelpaa.. :) Pupun käsi- ja jalkasolmuista saa pieni vauva hyvän otteen, ja toivottavasti unipupua on muutenkin mukava näperrellä.



Sitten bloggaan vielä yhden aiemmin syntyneen ompeluksen, eli yöpuvun. Tämän sain valmiiksi jo tammikuussa (vai peräti joulukuussa), mutta nyt voin sen esitellä. Yöpuku meni syntymäpäivälahjaksi Rasmuksen serkulle Emilille, ja nyt on pakettikin jo avattu. Toivottavasti on sopiva, kaavoja kun tuli taas muokattua melkoisen paljon, varsinkin leveyttä näihin piti lisätä reilusti.. :)

4 kommenttia:

  1. Kiitoksia vaan! Nyt yöpuku päällä toista yötä. Eilen Emil oli sujuvasti laskenut "en, två, viisi, kolme..." Mukavan väljä yöppäri. Saa nähdä kauanko pituutta riittää. :) /Netta

    VastaaPoista
  2. Ihana pupu ja hieno yökkäri :)

    VastaaPoista