tiistai 15. toukokuuta 2012

Joko riittää??

Joko riittää bloggaukset paidoista?? Jos vielä tämän yhden jaksatte katsoa, seuraavaksi lupaan ommella jotain muuta kuin paitoja.. Eli ensin esittelyssä naapurin pojalle ompelemani pitkähihaiset paidat. Ihan vain peruspaidat pitkillä hihankäänteillä, ilman mitään sen kummempia konstailuja. Kokona 98/104cm. Näistä oma lempparini on tuo metsätrikoosta ommeltu paita. Tuosta trikoosta voisi omillekin poitsuille jotain ommella..


Sitten vielä kaksi t-paitaa Rasmukselle. Tällaisen paidan muuten ompelee tosi nopeasti, kun ensin pystyy ompelemaan kaikki saumat saumurilla ja lopuksi vain tikkaa alareunan peitetikkikoneella. Tänään kellotin yhden paidan tekemisen kankaiden valitsemisesta ja leikkaamisesta ihan viimeiseen langanpäättelyyn asti. Tuloksena oli 50 minuuttia! :)

Luulen, että tästä monsteriautoteepparista tulee Rasmuksen lemppari, hän kun on nyt viime aikoina kovasti leikkinyt "mönkiautolla", tai monsteriautolla. :) Ketut ja hanhet -trikoota ei enää ollut riittävästi koko paitaan, joten yhdistin siihen tähtitrikoota. Tuo tähtitrikoo on tilattu Etsystä, ja tähdet on painettu kankaaseen. Saas nähdä miten pesuissa kestävät.. Paidat ovat kuvassa vähän vinksallaan, mutta ihan siistejä ja symmetrisiä kyllä ovat..1 kommentti:

  1. Kyllähän näitä paitojakin jaksaa katsella. Vaikka ovat samanlaisia, niin silti ovat niin erilaisia, kun kankaita vain vaihtelee :) IHania paitoja taas :):) Tuon kettukankaan kanssa käy mahtavasti nuo tähdet:)

    VastaaPoista