tiistai 29. toukokuuta 2012

Vaippaa, vyöhyketerapiaa ja kirppistä

Blogini on viime aikoina saanut uusia lukijoita, tervetuloa vaan kaikki uudet!! :) Jos lukijamäärä ylittää maagisen satasen rajan, niin lupaan pitää arvonnan!

Ja sitten asiaan.. Justuksen vaippatilanne on sisävaippojen osalta todella huono. Eli niitä pitäisi saada lisää ja äkkiä. Tänään helpotin pulaa yhdellä sisätäyttövaipalla. Kaavana käytin Mummuja koossa S (nämä ovat mukavan reiluja). Päällä vaipassa on pallocollege, peppua vasten luomujoustis ja vielä lisäimuna (ja tukena) koko vaipan alueella bambufleece.
Tänään kävin Justuksen kanssa testaamassa vyöhyketerapiaa. Lastentori Peikonpesässä oli Vauvantain Silja antamassa näytehoitoja, ja meidänkin pikku kiljukaulamme pääsi hoidettavaksi. Tästä aiheesta pitää kyllä ottaa selvää, josko siitä olisi apua meidän arkeen.

Ja sitten pitää vielä mainostaa tuota aiemmin mainitsemaani Lastentori Peikonpesää (löytyy myös facebookista). Se on uudehko lastentarvikekirppis Tampereen Tammelassa, ja en voi muuta kuin suositella paikkaa. Siellä on kahvio, imetysnurkkaus sekä pieni leikkinurkka lapsille. Ja tällä hetkellä kestovaippapöydästä mm. Justukselle pieneksi jääneitä kestovaippoja! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti