keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Nyt saa kesä tulla!

Nyt alkaa Rasmuksen kesävaatteeiden tilanne olla aikas hyvällä mallilla, sain nimittäin eilisen ja tämän päivän aikana ommeltua lisää shortseja! Eilen ompelin nuo taskulliset shortsit, ja tänään valmistui kolmet muut. Siniset ovat collegea (joka tuli joskus blogiarvonnan voittona minulle parin muun kankaan kanssa), tummanruskeat velouria (alkuperää en muista), ja oranssit ja taskulliset ihanan pehmeää ja hyvälaatuista joustofroteeta Selialta. Kaava pöksyihin on oma, ja puntin pituus vähän vaihtelee..
Sitten vielä muutama kuva shortseista Rasmuksen t-paitojen kanssa. Mukavia yhdistelmiä näistä saa aikaan! :) Ja kuten kuvista näette, meidän poitsu kulkee tämän kesän aikas värikkäissä vaatteissa, ja pääosin minun tekemissä. Alimmassa kuvassa on pari ostoteepparia, me&i:lta. Vielä pitäisi tehdä parit pöksyt, mustat ja mahdollisesti turkoosit, sopviat sitten parin muunkin t-paidan kanssa.
3 kommenttia:

  1. Kyllä nyt on vermettä kesäksi, kivoja on =) Mun pitäisi samainen urakka aloittaa, pari teepparia ja yhdet sortsit tossa jo leikattuna odottelee :)

    VastaaPoista
  2. Ihana pino kaikkea kivaa ja värikästä :)

    VastaaPoista