keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Ankkalampi

Tilasin sitten minäkin ankkalampijoustofroteeta. Alunperin se ei juuri säväyttänyt, mutta kun näin toisissa blogeissa siitä tehtyjä vaatteita, niin pitihän minunkin sitä sitten tilata. Ajattelin ommella siitä Justukselle jotain. Mutta kun kangas tuli ja Rasmus sen näki, hän halusikin siitä paidan, pitkähihaisen paidan. Sellaisen siis ompelin. Koska kuosi on aikas kirjava ja levoton, ompelin paitaan yksiväriset hihat. Ne vähän tasapainottavat kokonaisuutta. Kiva paita tästä tuli ja Rasmuskin tykkää uudesta "kimalais"paidastaan.. Kimalaiset ovatkin tällä hetkellä kova juttu, niitä pitää ulkona pysähdellä tutkailemaan... :)

Ankkalampijoustis (jota jäi vielä Justuksenkin vaatteisiin) on tilattu täältä, oranssi joustis saatu vanhempien naapurilta (on 70-80 -luvulta), ja turkoosi resori on ostettu Triteksiltä. Kaava paitaan on oma.Ja sitten taas sovituskuvaa edellisen postauksen traktoriasusta.
7 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä tuli ankkalammesta oranssin kanssa.
  Ja voi, miten suloinen lapsi <3

  VastaaPoista
 2. Kiva paita tuli ankkalammesta vähän isommallekkin!

  VastaaPoista
 3. Ihana toi ankkalampi. Itsekin olen pohtinut, tekisinkö siitä pienemmälle haalarit, mutta vielä en ole sortunut ostamaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! Satu, mä teen Justukselle varmaan bodyn ja ehkä haalaritkin, jos vaan kangasta riittää. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania nää sovituskuvat! :D Ankkapaitakin on hieno! :)

  VastaaPoista
 6. Hieno paita,vaikkakaan en vieläkään ole saanut makua tuohon ankkalampeen. Tuo traktori body on aivan valloittavan ihana :)

  VastaaPoista
 7. Traktoripuku on ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista