maanantai 3. syyskuuta 2012

Paitaa, pipoja, kankaita

Jes, tulipahan taas mielikuvituksellinen otsikko.. :D Mutta ensin siis paitaa. Ompelin taas itselleni tissispaidan, tällä kertaa ihanasta Käpyseni jerseystä, joka on tilattu Käpysestä. Tämä kangas onkin varmaan ensimmäisiä kankaita, joita olen tilannut ihan vain itseäni varten, normaalistihan tilaan kankaita vain lastenvaatteisiin.. Paidasta tuli kyllä tosi kiva, vaikka itse sanonkin! Oikein mukava päällä, ja kerrankin paidassa on tarpeeksi pitkät hihat ja helma! :) Ja tämä päällä onnistuu imettäminenkin. Eli tästä tuli heti käyttöpaita!


Tänään ompelin pikaisesti kaksi trikoopipoa, joista toinen lähteekin serkkuni tytölle. Toisen voit huutaa omaksesi huuto.netistä. Pipo sopii 46-48cm:n kokoiseen päähän.


Ja sitten vielä niitä kankaita. Sain tänään "pienen" kangaslähetyksen kotiovelle asti. Paketti saapui Ruotsista JNY:ltä. Valitettavasti kaikki kankaat eivät ole minulle, tilattiin 8 hengen porukalla 10kg:n yllätyspaketti. Kivoja kankaita paketissa tuli, huomenna sitten jaamme kankaat arpomalla..Justuskin tykkäsi kankaista... 


Pysykääpäs sitten kuulolla lähipäivinä, arvontaa luvassa mahtavin palkinnoin!!

3 kommenttia:

  1. Huh mikä määrä kankaita! :):) Ekassa kangaskuvassa näytti aika vähälle, mutta sitten kun on joku kohde johon verrata (lapsi), niin eipä näytä enää vähältä.. Jos nuo saisi... :)

    VastaaPoista
  2. Ou nou, mitä kankaita :) Ihania!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kankaat <3. Ja onnistunut tissis!

    VastaaPoista