torstai 20. syyskuuta 2012

Uusi rakas!

Minulla on uusi rakas! Tilasin sen Virosta ja eilen hain kotiin postista. En ole sitä ehtinyt vielä juurikaan testaamaan, ainoastaan langoittamisen opettelin tänään.. Ehkä tässä lähipäivinä ehdin jossain välissä perehtymään siihen vähän paremmin. Rakkaan nimi (joka on siis saumuri) on Bernina 1150 MDA, ja tilasin sen Karnaluksista.

Muistutus vielä arvonnasta,  vielä on reilu vuorokausi aikaa osallistua!! :)


9 kommenttia:

 1. Onnea uudesta koneesta! Minulla on sama kone, vähän on ollut vaikeuksia välillä sen kanssa. Nyt on taas huollon jälkeen pelannut hyvin. Kivasti siinä kyllä on mahdollisuuksia vaikka mihin (jos jaksais perehtyä...) Kohta neljä vuotta ollut tuo kone ja vieläkään en oo 'ehtinyt' tutustua mm. niihin mukanatulleisiin paininjalkoihin. :D

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Mielenkiinnolla jään seuraamaan käyttökokemuksiasi. Mä vielä yritän sinnitellä sillä Brotherillani - akuutimpi tarve olisi uudelle ompelukoneelle.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Nonniin, seuraanpa tämän koneen käyttöä tästä lähtien sinunkin blogistasi, kun joskus kenties hankin saman koneen.. käyttökokemuksia ko. mallista on työn puolesta jo taskussa, mutta mukava olis kuulla muidenkin mielipiteitä tuosta.

  VastaaPoista
 5. Saako kysyä (vai onko multa mennyt ohi) että miksi vaihdoit saumurin? (haaveilen itsekin paremmasta kuin Brother 3034D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa kysyä. :) Halusin vain vaihtaa hieman parempaan saumuriin, koska tulee ommeltua niin paljon. Vaikka kyllähän sillä vanhallakin sai ihan kivasti ommeltua..

   Poista
 6. Jippii, kun löysin jonkun jolla tämä samainen kone. Pakko kysyä että onko peitetikin kanssa ollu jotakin ongelmaa? Onko säädöt oltava hirmu tarkkoja kun en ole itse saanu sillä onnistumaan oikein mitään vaikka olen kuinka jo pari vuotta säätäny. Sitten menee aina hermot ja kone jäähylle vähäks aikaa. Ehkä en vaan osaa, vaikka ohjeen mukaan kaikki pitäis olla kunnossa.

  VastaaPoista
 7. Välillä on säätöjen kanssa vähän hakemista, mutta ihan hyvin on toiminut. Tosin alasieppari täytyy pitää välillä tosi löysällä (melkeinpä nollilla), jotta tulee hyvää tikkiä.

  VastaaPoista