torstai 10. tammikuuta 2013

P-U-P-U

Tänään ompelin Rasmukselle uuden paidan. Halusin jotain oikein pirtsakkaa ja vähän erilaista, joten päädyin vähän leikittelemään kankailla. Kaava paitaan on oma, ja se on kokoa 104cm. Kuvio- ja raitatrikoo on ostettu muistaakseni Seliasta, yksivärinen trikoo on JNY:n ylläripaketin mukana tullutta.

Hihaan halusin vielä applikoida trikoosta leikkaamani pupun, se tuo vähän lisäilmettä paitaan. Koitin ompelukoneeni koristeommelta tähän pupuun, ja hyvin tuntui toimivan. Tästä kiitokset Käsitöiden taikaa -blogin Lisbelle, jonka saumuria ja ompelukonetta kävin vähän säätelemässä sunnuntaina. Hän oli jotain applikaatiota ommellut juurikin tuolla samalla ompeleella, ja siitä siis inspiraatio (itse en ole aiemmin varmaan edes koittanut koko ommelta koneellani). Toivottavasti on poitsulle mieluinen paita, äiti ainakin tykkää kovasti! :)
 


5 kommenttia:

 1. Ihanan iloinen paita! :)
  Kiva koristeommel, harmi kun omassa ei ole, seuraavaan koneeseen sitten toivon jotain muutakin kuin suoraa ja siksakkia! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea! Itselläni on tuo tikki ihan lempparina kun neuloksen sijasta applikoin kankaalle. Pitääpä kokeilla trikoollekin.

  VastaaPoista
 3. Ihana paita! Kivan näköinen tuo koristeommel. Täytyypi vakoilla omaa konetta, jos sieltäkin löytyisi vastaavaa ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää vähän pidemmälläkin pistolla näköjään toi tikapuuommel! Ole hyvä vaan! :) Tuli kyllä pirtsakka paita, mutta eritoten tykkään tosta Pupusta.

  VastaaPoista