perjantai 15. helmikuuta 2013

Itselle

Pitkästä aikaa päätin ommella itsellenikin jotain. Meillä oli eilen erään ompeluryhmän kanssa oikein mukava tapaaminen, ja siitä sain lisäpontta tähän hommaan. Niin ja myös pipopalan ihanaa kangasta, nimittäin PaaPiin Soulbirdiä. Siitäpä sitten surautin tänä aamuna itselleni lörppäpipon. Vuoriksi olin ajattellut mustaa trikoota, mutta sepä olikin päässyt loppumaan. Onneksi löysin kaapista sopivaa harmaata, ja sain pipon valmiiksi.
Seuraavaksi kävinkin  eilen tapaamisessa piirtämäni puserokaavan kimppuun. Nämä kaavat piirsin siellä ihan omasta lehdestä, en vain kotona ole saanut aikaiseksi.. Kyseessä siis Ottobren Patchwork, lehdestä 5/2012. Tein paidan kokoa 36 ilman muutoksia, lisäsin ainoastaan 3cm pituutta hihoihin. Tuli kyllä tosi istuva paita, näitä pitää tehdä lisääkin. Ehkä seuraavan voisi leikata ihan pikkuisen isommilla saumanvaroilla, varsinkin jos kankaana on tällainen vähemmän joustava trikoo. Kaivelin kaapista paitaa varten tällaisen erikoisemman kuosin harjoituskappaleeksi, mutta valmiina paitana se onkin aikas kiva. Varmasti tulee käyttöön! :) Kangas siis Triteksiltä (josta muuten tänä iltana kävin sitten hakemassa vähän lisää kankaita omiin paitoihin..).


3 kommenttia:

  1. Ihana pipo ja tosi kiva paita. Onpas kiva kuvio tuossa triteksin kankaassa;)

    VastaaPoista
  2. Tosi upea pipo ja onpas ihania lastenvaatteita! Pitääkin siirtyä tuonne puodin puolelle. Ite olen just aloittelemassa ompeluharrastusta piiiitkän tauon jälkeen.

    VastaaPoista
  3. Kivoja!! On mukavaa löytää ittelle sopivia kaavoja :)

    VastaaPoista