lauantai 23. maaliskuuta 2013

Turkoosia

Justus on parina viime päivänä nukkunut piiiiitkät päikkärit (taitaa olla pojalla lääkitys kohdillaan:Jusse on taas antibioottikuurilla korvatulehduksen takia, putkitukseen ollaan menossa), joten palkitsin hänet kahdella uudella bodylla.

Eilen valmistui tämä kirahvibody (koko 80cm), johon tein olalle nepityksen. Kirahvitrikoon olen saanut joku aika sitten kangasvaihtareilta, tummanruskea resori on Triteksiltä. Body pääsi heti tänään päälle, kun bongasin Jussen vaatteista siihen sopivat housutkin. :)


Tänään päikkäriaikaan taas ompelukoneet surisivat, ja sain ommeltua toisen bodyn. Ja kun saumurissa oli eiliseltä valmiina turkoosit langat, niin turkoosilla linjalla jatketaan. Valmistui valasbody nepparilistalla. Valastrikoo on tilattu Käpyseltä, ja hetken jo mietin siitä itselleni paitaa, mutta mies sanoi valaiden näyttävän nenäkannuilta, joten jätin paidan sitten tekemättä..
4 kommenttia:

 1. Mä en taas tajua et tää lapsi on jo noin iso :D Mä en vaan tajua. Must se synty ihan just vasta! Ihania bodeja, jaksaispa tehdä noita nappilistoja, oon vähän laiska niiden suhteen.. Kipparitki odottaa vielä kaapissa.. :P

  VastaaPoista
 2. Ompa kivoja poikamaisia bodeja :) Niitä aina tarvitaan!

  VastaaPoista
 3. Kivoja! "Nenäkannu"paita on ihanan raikas! :)

  VastaaPoista
 4. Siis sinä olet tehokas ompelija! Mullakin on nenäkannua odottelemassa inspistä :).

  VastaaPoista