tiistai 25. kesäkuuta 2013

Mulle, sulle, mulle

Parina viime päivänä olen ommellut itsellenikin pitkästä aikaa jotain. Tilasin joku aika sitten PaaPiilta pätkän ihanaa Siiri ja Myyry-trikoota harmaana sekä mintun värisenä. Tarkoituksena oli tehdä pojille samisteluvaatteet eri värisinä. Mutta toisin kävi. Harmaasta teinkin itselleni topin, ja tosi kiva toppi siitä tulikin! :) Leikkelin vähän summissa kankaat ja ompelin sitten topin valmiiksi. Ja heti tuli melko hyvä. Tämän jälkeen sitten piirtelin jo valmiista topista kaavoja, jotta saisin lisää samanlaisia.. Ehkä vähän hassu työjärjestys, mutta onnistuuhan se noinkin.. :)
Ja sitten toppi numero kaksi. Tähän siis löytyy nyt kaavatkin. Muokkasin ensimmäistä versiota niskasta vähän matalammaksi ja joitain muutakin hienosäätöä tein (tosin vielä voisi hihansuita ihan pikkuisen suurentaa). Pirteä raitakangas löytyi Finnmekolta Kangasalta.


Justuksellekin valmistui eilen vielä toinen lyhythihainen body, toinen löytyy siis täältä. Kankaan tilasin monta kuukautta sitten Etsystä.


Ja ei, Justus ei ole vieläkään oppinut seisomaan saati sitten kävelemään ilman tukea. Poitsu vain kuvassa huijaa nojaamalla sohvaan.. :D

2 kommenttia:

  1. Kivat topit ja body! Ihanaa tuo Siiri ja Myyry!! :)

    VastaaPoista
  2. Itekin löysin kaapista topin jonka oon itelleni omellu ja havittelin että siitä vois vähän muokata kaavaa ja ommella pari samanlaista lisää... Katotaan koska saan aikaseksi. Ompeluhuone kun on pyörremyrkyn jäljiltä vielä häähumun jälkimainingeissa.

    VastaaPoista