torstai 4. heinäkuuta 2013

Mammutteja ja krokoja

Rasmuksen huppari on jo jäämässä pieneksi (ja se jäi viime viikonloppuna Forssaan mammalle), joten oli aika ommella uusi. Kaivelin kaapista veloureita poitsulle valittavaksi, mutta hänpä bongasikin jostain kaapin syövereistä mammutticollegen, josta huppari oli saatava. No, mikäs siinä, tuumasta toimeen.

Kaavana käytin Ottobre 3/2013 lehdestä löytyvää Be Careful Out There hupparia, tosin muokattuna. Toteutin hupparin mm. kokonaan avattavana, eli ei tarvitse sitten pään yli vedellä. Kokona tässä on 104cm. Helmaan taisin lisätä vähän senttejä ja hihoihin myös. Rasmus ei itse ole vielä päässyt hupparia sovittamaan, koska on ollut pari päivää mummilla ja vaarilla (kiitokset vain Lempäälään)! Onneksi löytyy näitä varalapsia. :)

Mammutticollegen tilasin joskus Etsystä ja hupun vuori on Triteksin lirua trikoota. Resori taitaa myös olla Triteksiltä. Vetoketjun hain tänään Merletosta, vaikka hinta vähän kirpaisikin (4,95€!!). Niskasaumaan muistin laittaa kokolapun ja vielä ripustuslenkinkin, saa sitten takin vaikka naulakkoon roikkumaan.


Justukselle valmistui myös jotain pientä. Eli taas yksi lyhythihainen body koossa 80cm.

3 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Mäkin haluisin parin päivän vapaan lapsestani... Isommasta nimenomaan. :D /Netta

    VastaaPoista
  2. No huh, mikä hinta vetoketjulla! Itse toisinaan ahdistun kanssa noiden tarvikehintojen kanssa, kun vetoketjun, neppareiden ym. tilpehöörien hnta nostaa ompeluksen hintaa ihan hurjasti.

    VastaaPoista