tiistai 24. syyskuuta 2013

Raitoja

Olenkos jo kertonut, että tykkään raidoista? Jos en ole, niin nyt sen teille kerron: Tykkään raidoista. Raitapaitoja ei voi olla koskaan liikaa, joten ompelinpa pitkästä aikaa sellaisen itselleni.Raitatrikoon ostin joskus fb:n kangashamstereista, tosin en varmaan itseäni varten. Mutta kun aikani sitä tuolla kangaskaapissa katselin, päätinkin ommella siitä ihan itselle paidan. Ja kiva paita siitä tulikin. :) Kaavana Patchwork (Ottobre 5/12) koossa 36, reiluilla saumanvaroilla. Ja lisäsin muutaman sentin mittaa hihoihin. Hartioille tuli ihan pikkuisen liikaa leveyttä, mutta enpä taida jaksaa sitä korjata. Seuraavaan paitaan sitten.


muoks. Värit on näissä kuvissa "hieman" oudot, mutta olkoon. Ja toinen asia, mikä minua häiritsee, on parin viimeisen postauksen kuvien taustat. Ihan samalla tavalla olen poistanut kuvista taustat kuin aina ennenkin, mutta silti kuvien taustat eivät ole samaa valkoista kuin blogin täystä. Plääh!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana paita ja herkulliset värit!

    VastaaPoista
  2. Kiva paita. Blogspotia on päivitetty ja siksi kuvien värit muuttuu .jpg-formaattisissa kuvissa ainakin. Joku väitti, että muilla formaateilla voisi toimia, tiedä sitten. Parhaiten kuvien värit säilyy, kun käyttää ulkoista tallennustilaa ja laittaa kuvat linkkeinä.

    VastaaPoista