keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ulkoiluun

Meidän esikoinen on mallia hoikka, joten melko usein kaupan housut ovat hänelle aivan liian löysiä vyötäröltä. Yhdet kaupan verkkahousut poitsulta löytyy, mutta niissäkin vyötärö täytyy kiristää naruilla kiinni, että pysyvät jalassa. Niinpä päätin ostaa Eurokankaasta verkkarikangasta, ja siitä surautin Rasmukselle parit uudet verkkarit. Ja pysyvät kyllä hyvin jalassa. :)


Ensimmäisistä tuli melkeinpä liiankin kapoisat tuosta etumuksen kohdalta, mutta kyllä niitäkin voi käyttää. Toisista tein sitten hieman leveämmät sekä myöskin pidemmät, menevät sitten kauemmin päälle. Housut ovat tosi simppelit, eli niissä ei ole sivusaumoja eikä mitään taskujakaan. Vyötärölle ja lahkeisiin pistin Eurokankaasta ostettua resoria, sitä vähän vahvempaa. Ja tässä sitten Rasmuksen omia poseerauksia, päällä nuo vähän isommat verkkarit.


 

 

1 kommentti:

  1. Ai Eurokankaasta löytyy verkkarikangasta, loistavaa. Meidän ekaluokkalainen on niin kovin hoikka, ettei hänelläkään mitkään kaupan housut pysy päällä ja liikuntatunneille pitäisoi saada tällaiset verkkarit. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista