perjantai 15. elokuuta 2014

Hameita

Joku aika sitten oli erään fb-ryhmän haaste, jossa sai tilata ylläripaketin, ja sen sisällöstä piti sitten ommella jotain. Ja tämä ompelu tapahtui kaikilla samaan aikaan, eli eräänä perjantaina klo 21-23. Minun paketista ilmestyi raidallista resoria ja kirkkaankeltaista trikoota. Hmm, aika paha kahden pojan äidille.. Jotain siis piti itselle keksiä. Ensin ajattelin narutoppia, mutta jotenkin päädyin ompelemaan itselleni hameen. Kaapista löytyi vielä pieni tilkku väreihin sopivaa harmaata trikoota, josta tein hameeseen taskut. Taskut olisivat kyllä saaneet olla isommat, mutta tilkun koko määritti myös taskujen koot.

No, kyllä siitä hame tuli, mutta onhan se aikas, ööh, keltainen. .:D Mutta oli se nyt kesällä pari kertaa päällä, ja aivan älyttömän mukavahan se kyllä on..
Keltaisen hameen innoittamana kaivelin kaapista Selialta tilatun farkkujerseyn, ja päätin siitä ommella itselleni toisen hameen. Tähän hameeseen tein sitten vähän isommat taskut, eli nyt mahtuu jopa kännykkä mukaan. :) Tikkasin vielä jokaisen sauman peitetikkikoneella, siten sain vähän yksityiskohtia hameeseen (nämä eivät kyllä juuri kuvissa näy). Tämä hame onkin sitten ollut kesän aikana monta kertaa päällä!
1 kommentti:

  1. Kivoja kesähameita! Meillä keltainen on ollut hyvä ja mieluinen väri pojalla.

    VastaaPoista