sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Oktonautit, lähtöaltaalle!

Meillä poitsut tykkäävät kovasti Oktonauteista, varsinkin Justus haluaisi katsoa niitä joka päivä telkkarista. Siispä piti tehdä pari Oktonautti-aiheista paitaa pojille. :) Samalla pääsin testaamaan joulupukilta saamaani Silhouette Portrait leikkuria.

Rasmukselle tein Portraitilla (tuttavallisesti Pottu, eli Potulla) Oktohälytys-merkin oranssista silityskalvosta. Paitaan valitsin kahta raitatrikoota. Lopputulos ei kyllä oikein miellytä omaa silmää kokonaisuutena. Merkki kyllä onnistui hyvin ja paitakin, mutta joku mättää (ehkä tuo nuo väriyhdistelmät). Mutta pääasia, että poitsu tykkää! :)
Tässä vielä silityskalvo lähempää:Justukselle uskalsinkin sitten kokeilla jo jotain vähän monimutkaisempaa. Päätin siis tehdä silitysarkeista Peson. Silhouette Studio ohjelmalla piti muokata kuvaa melko pitkään, ennen kuin sain pistää leikkurin hommiin. Ehkä se homma tästä hiljalleen nopeutuu, kun oppii käyttämään tuota ohjelmaa, eikä tarvitse tehdä kaikke "erehdy ja opi" -menetelmällä.. Tästä paidasta tuli kyllä mielestäni todella hieno, tykkään kovasti! Ja niin tykkää Jussekin. :)
2 kommenttia: