keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kinkkukiusaus Pintsen tyyliin

Pistin juuri ruoan uuniin, ja ajattelin jakaa tämän helpon ja maukkaan reseptin teidänkin kanssa. Tätä ruokaa on helppo muutella, esim. kinkkusuikaleiden tilalle voi laittaa kirjolohisuikaleita, ja sitten maustaa tillillä, ruohosipulilla, kalamausteella.. Kanasuikaleiden kanssa sopiikin sitten vaikka curry ja paprika.
Ruokaa varten tarvitset:
  • 400g kinkkusuikaleita
  • 1kg peruna-sipulisekoitusta
  • pakastekasviksia (minä laitoin 300g Puutarhurin sekoitusta)
  • 4dl ruokakermaa tai kasvirasvasekoitetta
  • mausteita, esim. timjamia, ruohosipulia, paprikaa
  • sulatejuustoa (itse laitoin paprikalla maustettua Koskenlaskijaa)
  • päälle juustoa (käytin jääkaapista mozzarellajuustoraasteen jämät ja Edamin loput)
1.Voitele vuoka.
2. Kaada osa peruna-sipulisekoituksesta ja pakastekasviksista vuoan pohjalle.
3. Siihen päälle osa kinkkusuikaleista sekä pieniä paloja sulatejuustosta.
4. Mausta haluamillasi mausteilla.
5. Toista 2.-4 kohdat.
6. Lopuksi vielä vähän peruna-sipulisekoitusta ja sitten päälle juustoa.
7. Kaada ruokakerma koko komeuden päälle.
8. Sitten vain uuniin 200 asteeseen noin tunniksi. Nami!

Kohta 1.

2.

3.-4.

5.-7.

Tässä kinkkukiusaus valmiina. Sen voi antaa hetken vetäytyä, ja sitten vain Bon Appetit!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti