tiistai 16. marraskuuta 2010

Koiratossut

Paljon on näitä erilaisia tossuja näkynyt muissa blogeissa, joten pitihän minunkin niitä koittaa. Sain eri värisiä nahkapaloja äidiltäni, joten tarvikkeisiinkaan ei mennyt rahaa. Ainoastaan nahkaneuloja kävin ostamassa ompelukoneeseen Eurokankaasta. Ohjeet tossuihin löysin täältä, tosin muokkasin niitä vähän. Tein tossujen pohjista vähän erilaiset, tuossa ohjeessahan kummankin jalan tossut ovat samanlaiset. Lisäksi lisäsin etuläpän alle kappaleen, josta kuminauhan saa laitettua läpi (katsoin mallia Rasmuksen ostotossuista). Lopputulokseen olen kyllä erittäin tyytyväinen, eli näitä lisää! Nyt vain pitäisi saada lisää nahkoja eri väreissä, joten vinkatkaapa, jos tiedätte, mistä niitä saisi! :)
8 kommenttia:

 1. mulla olisi nahkapaloja kun mies tuo sen duunista..taisin blogatakin yhden satsin kun pyysin pientä palaa ja tuli muovikassillinen..

  VastaaPoista
 2. Vau, nää on hienot! -Nora

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanat!! Mäkin haluisin tehdä tossut, varsinkin kun tytön vanhat tarhatossut alkaa käydä pieniksi. Vaan ei ole mullakaan ajatusta mistä noita nahanpaloja mahtaisi löytää...

  VastaaPoista
 4. Oih, A-I-V-A-N ihanat!!! =))

  Mulla taas on hamstrattuna nahanpalasia mutta en ole vielä uskaltanut kokeilla niitten ompelua. Mulla kävi flaksi kun löysin kirpparilta muovikassillisen erilaisia/erivärisiä nahkaanpaloja kolmella eurolla.

  Käytitkö jotain teflonhärpäkkeitä, -paininjalkaa ommellessasi?

  VastaaPoista
 5. Todella upeat!!!!

  Nahkapaloja väliin löytää kirppiksiltä, varsinkin spr ja punaisenristin kirpputoreilta saattaa tehdä hyviä löytöjä (joskin ainakin lielahden kontin hintataso oli tuplasti isompiku tääl meillä oulussa :O). Joskus nahkalaukkuja/reppuja saa myös halvalla kirppiksilt, joista vois ehkä hyötykäyttää?! Nää tällaisia pohdintoja vain :D

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kommenteista!! Jenny: ihan tavallisella paininjalalla ompelin ja hyvin luisti. :)

  VastaaPoista