perjantai 12. marraskuuta 2010

Ompeluksia, ompeluksia

Taas on viime päivinä valmistunut paljon kaikenlaista pientä. Ensimmäisenä esittelyvuorossa Rasmuksen serkkupojan uudet kuolalaput. Emilillähän on sunnuntaina nimipäivät tuolla Ruotsin puolella, joten nämä ovat nimpparilahja. Tänään olivat laput saapuneet perille, joten voin ne jo näyttää. Kaikissa on toisella puolella luonnonvalkoista microfleece. Kuosit vasemmalta oikealle: joustofrotee, kierrätystrikoo, joustofrotee ja velour.


Sitten esittelyvuorossa Rasmuksen uudet housut. Pirteä raitavelour on tilattu mjukatygeriltä Ruotsista. Nämä housut sopivatkin hyvin yhteen aiemmin valmistuneen paidan kanssa, alla pari kuvaa setistä. Rasmus onkin jo sen verran iso poika, että valokuvia on vähän hankala ottaa, mutta tässä pari parasta otosta.
Viimeisenä tänään valmistunut tonttupuku kokoa 80cm Rasmuksen vanhalle muskarikaverille. Paita on joustofroteeta ja housut velouria. Paidan kanttaukset on tuosta harmaasta velourista. Housut ovat ihan tuollaiset perushousut, joten voi hyvin käyttää Joulun jälkeenkin. :)
Muutamat muutkin housut olen tällä viikolla ommellut, mutta näytän ne vasta sitten, kun saan niihin sopivat paidat valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti