tiistai 1. helmikuuta 2011

Maanantaihaasteetta ja muuta

Sainkin eilisen maanantaihaasteen ompelukset vasta nyt valmiiksi.. Eli ompelin Rasmukselle velourasun. Harmaa velour on kirpparilta löytyneestä paidasta, työkonevelour Mjukatygeriltä ja resori Triteksiltä. Leikkelin paidan hihat housuiksi (sain hyödynnettyä myös hihansuuresorit), näin ei tarvinnut ommella muuta kuin haarasauma ja resori vyötärölle, eli helpolla pääsi. Kaavaa housuihin ei ollut, leikkasin vain fiiliksen mukaan ja hyvät tuli! :) Vähän tiukempi resori olisi ehkä ollut vähän parempi, joten voi olla, että sen vaihdan vielä myöhemmin. Housuista tuli kooltaan varmaan 92-98cm, mutta kyllä ne jo päällä pysyvät, punteissa toki on kasvunvaraa, mutta resoreiden ansiosta pystyisi käyttämään jo heti.

Paidasta jäi siis vielä käyttämättä etu- ja takakappale, joten päätin ommella siitä vielä jotain muutakin. Kaivelin kaapista työkonevelourin ja yhdistelin kankaista raglanhihaisen paidan, kokoa 92cm. Ja vieläkin jäi tuota harmaata velouria etukappaleen verran, mutta sen säästän myöhempää käyttöä varten. :)
Edelliseen arvontapostaukseen onkin tullut huima määrä kommentteja, kiitoksia niistä! Uusia lukijoitakin on ilmaantunut 14, eli tervetuloa teillekin seuraamaan blogiani! :) Ilmeisesti nuo hernepussit olisivat monen mieleen, koska niiden arvontaan on tullut eniten osallistujia. Huutelin samassa postauksessa tuon Tiny Zoo kankaan, ja nyt olenkin tilannut sitä lisää ihan Ruotsista asti. Lisäksi tilasin toistakin puuvillakangasta, nimeltään Monster multi. Ajattelin, että näistä voisin sitten tehdä lisää noita hernepusseja (tilaustyönä), jos vain kiinnostusta löytyy!
3 kommenttia:

 1. Vau! Hienosti uudistettu paita puvuksi.

  Ihania nuo kankaat :)

  VastaaPoista
 2. Nätti setti :)
  Ja kivoja kankaita, mistä tilaat ruotsista?!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! :) Sani: Tilasin tällaisesta osoitteesta: http://shop.tyghuset.se/
  En tiedä toimittavatko Suomeen, itse tilasin siskon osoitteeseen Ruotsiin (tai sisko hoiti tilaamisen)..

  VastaaPoista