torstai 29. syyskuuta 2011

Kirppislöytö ja huutista

Eilen löysin kirpparilta Rasmukselle ihanan nuken 5€.lla. Meillähän on jo ennestään tällainen samanlainen isompi (ja eri vaatteetkin sillä on), ja nyt sitten löytyi tämä pieni. Rasmus saa nuken sitten ensi kuussa nimipäivälahjaksi. Täytyy pikku hiljaa ruveta valmistelemaan poitsua isoveljeksi tulon suhteen, joten oma nukke on oikein sopiva lahja. Koskas te muut olette kertoneet vauvauutisista tulevalle isoveljelle tai -siskolle? Me emme siis ole vielä Rasmukselle kertoneet, mutta varmaan pian sekin täytyy tehdä.

Tästä nukesta vielä sen verran (jos joku ei tiedä), eli tämähän on merkiltään Rubens Barn nukke. Nuket valmistetaan käsityönä Ruotsissa, ja nuken voi myös pestä pesukoneessa. Tämäkin kaveri joutui eilen pesukoneen pyöritettäväksi, toivottavasti oli kivaa..!
Olen vihdoin ottanut käyttöön uuden läppärin, mutta kuvankäsittelyohjelmaa en ole vielä ehtinyt asentamaan, ja muutenkin kaikki tuntuu tällä koneella niin erilaiselta.. Yritän ehtiä tutustumaan uuteen koneeseeni ennen seuraavaa postausta, ja asennan sen kuvankäsittelyohjelmankin nyt heti, niin saan sitten jatkossa hienompia kuvia! :)

Niin ja huutikseen naputtelin eilen lisää kankaita, käykääpä napsuttelemassa sieltä itsellenne! Saattaapi olla, että jatkossa lisäilen sinne vielä enemmänkin kankaita, nyt olen käynyt kangaskaapistani vasta trikoot ja colleget läpi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti