maanantai 3. lokakuuta 2011

Imetystyyny + taas huutista

Sain tehtäväkseni ommella eräälle tuttavalle imetystyynyn. Päällinen on velouria Eurokankaasta ja sisuspussi muistaakseni raakapuuvillakangasta myöskin Eurokankaasta (tämä kangas löytyikin ihan omasta kangaskaapista). Nauhat ovat kaappien kätköistä löytyneet jämät Intian puuvillanauhaa. Applikointeihin käytin velourtilkkuja. Alunperin oli tarkoitus tehdä ihan vain yksivärinen imetystyyny, mutta olisihan se ollut vähän tylsä. Toivottavasti tällaiset retropallot kelpaavat tyynyn uudelle omistajalle.. Täytteet (eli styroxrouheen) ostin Tampereen Vaahtomuovi Oy:stä, joka sijaitsee Tullintorin lähellä.

Kaava tähän imetystyynyyn löytyy Ottobren lehdestä 2/2002, ja olen kerran aiemminkin ommellut sellaisen omaan käyttöön. Tyynyssä on siis sisuspussi, jonka saa suljettua vetoketjulla. Tämän ansiosta täytteen määrää voi tarvittaessa lisätä tai vähentää. Päällisen takana on myöskin vetoketju, joten sen saa näppärästi pesuun.

Ja sitten taas sitä huutista.. Tänään olen käynyt läpi kangasvarastojani veloureitten ja joustofroteitten osalta, joten niitä naputtelen nyt tänään huutikseen. Alla makupaloja tarjonnasta..1 kommentti:

  1. Hieno! Eipä ole tullut mieleen, että imetystyynynkin voisi tehdä itse, että niitä styroxpalleroitakin myydään! :)

    VastaaPoista