torstai 6. lokakuuta 2011

Taskuvaippoja

Naapurin poitsulle valmistui tänään taskuvaippoja, kaikki Muksut L-koon kaavalla. Peppua vasten vaipoissa on coolmax. Lyhyestä virsi kaunis.. :)



Vähän täytyy tarkentaa tätä postausta tuon saamani kommentin takia, itse en vain jostain syystä pysty viestiin kommentoimaan (samaa ongelmaa on esiintynyt muissakin blogeissa, tietääkö joku syyn??) Eli vaipat on tosiaan ommeltu Muksut taskuvaipasta piirtämälläni kaavalla, en vain muistanut, että tuo koko on L/XL (muistin, että se on pelkkä L). Ja vaipat menivät kaverin pojalle. En tosiaan tee myyntiin näitä kopioita, ainoastaan omilla kaavoilla tehtyjä vaippoja ja vaatteita. :)

1 kommentti:

  1. Hienoja vaippoja.

    Yksi asia on jo jokusen kerran ärsyttänyt näissä vaippapostauksissa. Kerrot, että olet ommellut jonkun merkkivaipan kaavalla. Tuskin kuitenkaan ihan sillä alkuperäisellä kaavalla, ainakaan tätä kun Myllymuksuilla ei L-kokoa ole vaan L/XL. Erityisesti tämä ärsyttää siksi, että ompelet tilauksesta (myös vaippoja). Toki kavereille saat ommella kuinka tarkkoja kopioita tahansa, mutta jos tämän postauksen innostamana joku tuntematon asiakas tilaa sinulta "Muksut"-vaipan niin en tykkää. Ihan vaan periaatteesta.

    VastaaPoista