perjantai 11. marraskuuta 2011

Kietaisupaita

Eilen kaivelin kangaskaappeja ajatuksella, että löytyisi jotain, joka sopisi haalarihousuihin. Valitsin raidallisen ja yksivärisen joustofroteen, ja ompelin sitten niistä pienen keitaisupaidan (koko n. 68cm). Näistä syntyikin aikas pirtsakka setti! :) Voisin ehkä vielä ommella näiden kanssa käytettäväksi pienen bodynkin...

Tiistaina kyselin niiden kudottujen merkkien perään, katso tarkemmin täältä. Minanamnbandista kyllä löytyisi sellaisia, mutta minimitilaus on 300kpl..! En ehkä viitsisi tilata niin paljoa.. Tietääkös joku, mistä pystyisi tilaamaan vähän pienempiä eriä merkkejä?

6 kommenttia:

 1. Mä tarkemmin katoin noita Minanamnbandin sivuja ja huomasin ton tosi suuren minimitilausmäärän - niitähän olis jäljellä vielä eläkeiässäkin :D Turun Mainostuote Oy:n nettikaupassa oli jotain kans, painettuja tosin ja minimitilausmäärä 100kpl. Jotain löytyy myös osoitteesta http://www.merkitse.fi ja sieltä "Logotuotteet, tuotemerkinnät", minimitilausmäärä 20kpl, hinta näköjään nousee aikalailla jos tilaa vain vähän.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia taas! Katsoin tuolta merkitse.fi:stä, mutta aika kalliiksi tosiaan tulisivat, vaikka tilaisi 100kpl (0,95€/kpl). Ehkä täytyy vain tyytyä noihin merkkeihin, mitä minulla jo valmiiksi on..

  VastaaPoista
 3. Mä olen aina tilannut omat nauhani Euroteamilta. Ja sieltä niitä lasten vaatteisiin tarkoitettuja kudottuja nimikointinauhoja, kun ovat halvempia. Olen ollut niihin niin tyytyväinen, että olen tilannut niitä muistaakseni jo 3 kertaa samasta paikasta, kahdella eri värillä. http://www.euroteam.fi/

  VastaaPoista
 4. Ei tuolla Euroteamiltä taida löytyä sellaisia taitettavia nauhoja, jotka ommellaan saumaan.. :(

  VastaaPoista
 5. Niin no ei sellaisia, että teksti olisi sauman kanssa samaan suuntaan, kun lapun laittaa sinne sauman väliin. Itse olen vain taittanut nauhan kaksinkerroin, silloin kun olen halunnut laittaa sen saumaan. Kieltämättä itsellänikin olisi kiva olla näiden nykyisten rinnalla sellaisia leveämpiä nauhoja..

  VastaaPoista