keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Erilaisia ompeluksia

Viime viikolla jo ompelin tämän yöhaalarin valmiiksi, mutta tänään pistin siihen sitten vielä nepparit. Ostin vihdoin Prymin nepparipihdit (Ompelukonekeskus Koivusta), joilla neppareiden laittaminen kyllä sujui paljon joutuisammin kuin vasarapelillä.. Ja neppareitakin on nyt reilusti, ostin sen 200 kappaleen säästöpakkauksen, ei pitäisi ihan heti loppua..

Mutta sitten siihen yöhaalariin. Eli se on ommeltu uusimman Ottobren My Sweet Baby potkuhaalarin ohjeella, ja se on kooltaan 56cm. Ihanan smurffitrikoon tilasin Etsystä.Nepparihommien jälkeen ompelin kaverin siskon tulevalle vauvelille pienen sisätäyttövaipan. Kaavana Mummut NB. Kuosikankaana josutofrotee, lisäksi koko vaipan alueella lisäimuna/tukena valkoinen puuvillavelour, ja peppua vasten valkoinen joustofrotee. Takana täyttöaukko imuille.Ja vielä ehdin tänään muutakin ompelemaan. Tällä ompeluksella osallistunkin samalla Facebookin Ompeluelämää-ryhmän tämän viikon ompeluhaasteeseen, jossa tarkoituksena on ommella kassi, laukku, reppu tms. Ja kyllähän tämä kriteerit täyttää.. Kaava kassiin on oma, tosin vähän katsoin mallia Rasmuksen Marimekon jääkarhukassista. Kankaana kassissa on vakosametti, ja vuorina autopuuvilla. Ompelin kassin siten, että sitä voi käyttää halutessaan toisinkin päin.


4 kommenttia:

  1. Voi vitsi, ethän sää oo paljon muuta ehtinykään kun ompeleen kun tämmönen määrä uusia päivityksiä täällä!! Tää on vissiin se kaava mitä kyselin sulta?

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania ompeluksia vaikka kuinka ja ihanan erilaisia kankaita! <3
    Tuo smurffihaalari on supersöpö!

    VastaaPoista