maanantai 23. tammikuuta 2012

Naava potkupuku

Tulevalle vauvelille ompelin ihanan pehmeän potkupuvun raidallisesta velourista koossa 56cm. Kaavat potkupukuun löytyy Ottobre-lehdestä nro 6/2009 nimellä Naava potkupuku. Tämä olikin mukavan helppo ja nopea puku ommella, tosin pari kertaa ompelin jonkun resorin pätkän tms. väärin päin, eli purkuhommiakin tuli harrastettua... Näitä voisi ehkäpä tehdä pari lisääkin, jos vain muilta ompeluiltani ehdin. Tänään on jäljellä vielä 5 viikkoa laskettuun aikaan, ja keskityn ompeluissani yllättäen vauva-aiheisiin tuotoksiin..



Ja sitten muistutus arvonnasta!! Tämän päivän ajan voit vielä osallistua siihen. Ja vinkkinä sanon, että tiskirätin arvontaan on osallistunut vasta 2 henkilöä, loput yrittävät sitten voittaa hernepusseja omakseen. Eli nyt olisi hyvät mahkut voittaa tiskirätti! :) Muoks. Ja jos jostain syystä kommentointi ei onnistu arvonapostaukseen, voit osallistua arvontaan myös kommentoimalla tähän.

3 kommenttia:

  1. Voi mitä ihanuuksia! Tekis mieli itekki ommella kaikkea ihanaa vauvalle (laskettu aika viikon päästä), mutta tuntuu et vauvanvaatteita on jo liikaa!

    VastaaPoista
  2. Hei täähän on kans aika kivan näkönen vaate! Vois tulla piirteleen sulta tähänkin kaavat joku päivä.. Tuntuu vaan että taitaa ehtiä syntymään teijän pieni ennen kun ehin kylään! :D

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia! :) Lisbe, ei tässä vielä mitään kiirusta oo, olin just tänään neuvolalääkärillä ja se meinas että menee vielä viikkoja...

    VastaaPoista