keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Bodymekkoja ja lumiukkosoppaa

Ompelin eräällä tuttavalle kaksi bodymekkoa. Sain vapaat kädet kankaiden suhteen, ja tällaiset kuosit sitten valitsin (eipä minulla sattuneesta syystä hirveästi tyttökuoseja löydy).. Kankaat tulivat JNY:n salaisessa paketissa, jonka kimppatilauksen järjestin joku aika sitten.
Rasmuksen päiväkodin hoitaijlle piti keksiä jotain pientä kivaa näin Joulun alla, ja sainkin hyvän vinkin tutultani. Eli lumiukkosoppaa! Pussissa on ainekset kaakaoon, ja kortissa runon muodossa ohje kaakaon tekoon.
6 kommenttia:

 1. Onpa kivoja bodymekkoja. Tollasen voisi itsekin väsätä tuttavan lapselle. Ja toi lumiukkosoppa on kyllä mahtava idea. Taidanpa itsekin tehdä tuollaisia lahjaksi :)

  VastaaPoista
 2. Kivat bodymekot ja ihanat lahjat! :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Näin yhdessä toisessakin blogissa tuon samaisen lumiukkosopan etiketin...kenenköhän keksimä/tekemä tuo on, että keltä vois kysyä, että saanko itselleni kans tulostaa tuon, kun haluaisin antaa läheisilleni lumiukkosoppaa ja tuo etiketti olis niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt yhyään muista mistä tuon löysin, mutta eiköhän omaan käyttöön/lahjaksi voi etiketin kopioida :)

   Poista
  2. En nyt yhyään muista mistä tuon löysin, mutta eiköhän omaan käyttöön/lahjaksi voi etiketin kopioida :)

   Poista
  3. Niin määkin ajattelin, mut aattelin kysästä kuitenkin, jos vaikka olisit itse ollut tekijä. ;) Tuo on kyllä ihana etiketti. <3

   Poista