perjantai 14. joulukuuta 2012

Tähtipoikia

Tilasin Rasmuksen paitaa  varten Royal-tuotteelta pirtsakkaa tähtitrikoota. Kaava on joku oma sovellus muistaakseni me&i:n paidasta, ja kokona 104cm. Pääntien kanssa takkuilinkin sitten ihan huolella. Kanttaus jäi kahdesti liian löysäksi, kolmannella kerralla päätinkin ommella pääntielle resorin kaksinkertaisena. Vihdoin sain tyydyttävän lopputuloksen!


Ompelin tähtitrikoosta vielä Justukselle samistelubodyn (74cm), tosin hihoihin sitä ei riittänyt. Mutta onneksi kaapista löytyi Selialta ostettua mustaa tähtitrikoota pelastamaan tilanteen! Bodyn kaavat ovat uusimmasta Ottobrestä (6/2012), tosin haaraan lisäsin vähän kestovaippavaraa. Body istuu Jusselle tosi hyvin (siitä todisteena  muutama kuva..), joten tällä kaavalla pitää tehdä toistekin bodeja.


Nämä valmistuneet vaatteet sopivat hyvin Jouluun, mutta käyvät kyllä oikein hyvin Joulun jälkeenkin! Kyllä nyt kelpaa poikien samistella!! :)

3 kommenttia:

  1. Poikien yhteiskuva on tosi ihana. Ja onnistuneet tähtiompelukset!

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä tosi kivat. Tää olisi ollut kyllä tosi kiva kangas jouluvaatteisiin mutta kaapissa oli jo valmiina niin en viitsinyt tilata.. :)

    VastaaPoista