maanantai 24. joulukuuta 2012

Joululahjoja

Nyt on joululahjat annettu ja avattu, joten on aika paljastaa teillekin, mitä joulupukin paketeista löytyikään tänä vuonna. Ja tarkoitan siis nyt niitä minun tekemiä lahjoja, ostettuja lahjoja en sen kummemmin esittele.. Tarkoitus oli tehdä enemmänkin lahjoja itse, mutta eipä taas aika riittänyt. Ehkä ensi Jouluna sitten.. :D Ja mainittakoon nyt tässä välissä, että en ole heti lahjojen avaamisen jälkeen rynnännyt koneelle bloggamaan, vaan kirjoitin tämän postauksen jo pari päivää sitten, ja määritin julkaisuajankohdaksi tämän. Mutta pitemmittä puheitta, tässäpä näitä lahjoja:

Siskonpojalle ompelin lentskaritrikoosta hihattoman aluspaidan. Ja siskon toiveesta tein tästä piiiiitkän. Eli pysyy hyvin housuissa. :) Kaavana Ottobren ilmaiskaava muokattuna. Kangas fb:n kangashamsterit -ryhmästä.

Siskontyttö taas toivoi joulupukilta leggingsejä, joten niitä sitten surauttelin. Nämä on tehty Ottobre 6/2012 -lehden kaavoilla ja ovat kokoa 74cm. Leikkasin nämä reiluilla saumanvaroilla, ei sitten pitäisi puristaa.. Vasemmalla velouriset, keskellä trikoiset ja oikealla olevat ovat joustocollegea.


Veljenpojalle ompelin nämä hauskat hernepussit. Kuvat leikkasin Mairon ihanasta Tiny Zoo -puuvillasta, ja applikoin ne yksivärisille kankaille.


Rasmukselle ompelin ritarin kilven ja miekan. Kilven kaavat löytyivät Ottobren numerosta 4/2004 ja miekan kaavat Kaikkea kivaa kankaasta -kirjasta. Toivottavasti kelpaavat pienelle ritarifanille! :)


Ja sitten vielä Rasmukselle ja serkkupojille ompelin Autot puuvillasta essut. Kankaan ostin kangashamstereista ja kaavan piirtelin jostain vanhasta essusta (vähän muokkaamalla).

1 kommentti:

  1. Tosi ihanat ompelukset. Nuo essut ovat huippuja. Ihanaa loppuvuotta Sinulle.

    VastaaPoista