keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kaavoihin kangistunut..

Ompelinpa päivänä eräänä itselleni kolme uutta paitaa. Samalla kaavalla kuin tämänkin postauksen siksakpaita. Ja nyt samalla huomaankin, että yksi paita on jäänyt postaamatta, sekin sillä samaisella kaavalla ommeltu (eli Ottobre Woman lehden Summer Basic). Ehkä bloggaan senkin lähipäivinä, siitäkin tuli aikas kiva. :)

Mutta sitten näihin kolmeen uusimpaan paitaan. Kaksi ensimmäistä on ommeltu ihan kaavan mukaan (tai lisäsin tuon resorin alareunaan), eli ovat kyljistä ja alhaalta mukavan löysät (malli peittää hyvin mahamakkarat..). Kolmatta paitaa sitten vähän hoikistelin kyljistä. Kankaat kaikkiin paitoihin ostin viime viikolla Triteksiltä, ja ovat kyllä mieluisia. :)Näistä kuvista näkyy hyvin paitojen malli.

Ja tässä hoikistettu versio. Voi olla, että tätä vielä vähän muokkaan jotenkin, on nyt aikas tasapaksu. Ja itse en sentään ihan noin tasapaksu ole... :D

2 kommenttia:

  1. Kivan näkösiä paitoja...pitäs varmaan itsekin koittaa saaha kokeiltua jo aikansa piirrettynä ollutta kaavaa :) Oletko huomannut vaatiiko malli tietynlaisen trikoon toimiakseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) En usko että trikoon laadulla olisi hirveästi väliä, nuo minun on kaikki tehty Triteksin trikoista (ilmeisesti Nanson), eivät hirveästi jousta.

      Poista