perjantai 26. syyskuuta 2014

Omille pojille

Välillä tulee ommeltua sentään jotain omillekin pojille. Tässä esittelyssä paidat molemmille.

Eli Justuksen paidan superkoira-trikoon sain kangasvaihtareilta, ja se vain jotenkin huusi Jussen nimeä. Kangasta olin vain aika pieni pala, mutta siitä onneksi juuri ja juuri riitti hihaan ja etukappaleeseen. Toiseen hihaan ja takakappaleeseen valikoitui muistaakseni Pehemiän raitatrikoota. Paidan ompelin koossa 98cm, on sitten vähän kasvunvaraa. Sitä pystyy kuitenkin käyttämään jo nyt hihansuuresoreiden ansiosta.



Ja sitten Rasmuksen paita. Tämä on ollut oikea ikuisuusprojekti. Paidan kankaat leikkelin jo ajat sitten, ja siitäkin on jo pitkä aika kun leikkasin tuon liskon. Ja senkin jälkeen paidan palat lojuivat ompelukaapissani luvattoman pitkään. Mutta valmista tuli, vihdoinkin! :)


Tähän Rasmuksen paitaan kokeilin ensimmäistä kertaa silitysarkkeja, joita tuli tilattua vähän joka värissä eräässä kimppatilauksessa. Ekaksi kokeiluksi toki olisi voinut valita jonkun vähän helpommankin kuvan, mutta joka tapauksessa leikkelin liskon. Vähän jäi liimajälkiä liskon reunoihin, olisikohan kuva vähän liikahtanut silittäessä? Pari pesua paidalla on jo takana, ja hyvin on kuva pysynyt paikoillaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti