keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Pehmeitä paketteja

Tänään olen oikein urakalla ommellut viimeisiä joululahjoja. Samalla valmistui omallekin pojalle yhdet velourhousut kokoa 86cm.


Naapurin pojalle ompelin kaksi vuotosuojallista taskuvaippaa ja niihin paksusta bambujoustofroteesta taittoimut. Nämä lahjat olen jo antanut S:lle, joten voin ne jo blogata.


Viime viikolla valmistui miehelle hahtuvasta pohjalliset työkenkiin, ja ovat kuulemma olleet hyvät näillä pakkasilla hyvät! Virkkasin pitkät suorakaiteen muotoiset palat ja heitin pesukoneeseen 40 asteeseen huovuttumaan. Sitten vain leikkasin paloista sopivan kokoiset pohjalliset. :) Hahtuva oli liukuvärjättyä, joten sen takia pohjalliset ovat vähän eri väriset, mutta eipä tuo kengissä mitään haittaa.

Viime viikolla valmistui myöskin naapurille ompelemiini säkkituoleihin sisuspussit vahvasta puuvillasta. Jätin pusseihin aukot, jotta ne saa täytettyä styroxpalleroilla. Aukon voi sitten sulkea ompelemalla käsin tai koneella.

Sitten niihin varsinaisiin joululahjoihin. Niitä olen ommelllut lähinnä Rasmuksen serkkupojille (Emilille ja Urholle). Tässä pienet maistiaiset lahjoista, tarkemmin bloggaan sitten Joulun jälkeen.

Seuraava bloggaus tuleekin sitten varmaan Joulun jälkeen, joten:

Oikein mukavaa Joulua kaikille!!

1 kommentti: